12 Квітня 2022
Новини

Щирі сльози Юлії Вусенко підкорили європейців

Щирі сльози Юлії Вусенко підкорили європейців

Голова фракції «Європейська Солідарність» Волинської обласної ради, членкиня постійної делегації України в Конгресі Ради Європи Юлія Вусенко виступила в місті Міколайкі (Польща) на Європейському Конгресі місцевого Самоврядування на тему вимушено переміщених осіб.

11 квітня з нею на дискусії були колеги з Молдови, Угорщини та Польщі.

«Ми розпочинали у залі, яка працюватиме два дні і основною темою якої буде війна в Україні.

Вперше за життя я не втримала сліз, говорячи з людьми. Бо коли питання стало роботи органів місцевого самоврядування, і колеги розказували, що українці працюють 24/7, згадала голоси і очі людей, які мусили швидко перелаштовуватися до наших нових викликів, розуміючи, що не мають права лишити мешканців своїх міст і сіл. І так до зараз, до цього моменту і ще одному Богу відомо, скільки у нас не буде ні вихідних, ні святкових, бо ми всі разом наближаємо одне велике свято - День Перемоги. І віримо, що кожна наша дія - робить його ближчим!!!

А плакати не вийшло, бо жінка в залі подивилася на мене і голосно сказала: «Слава Україні», і, знаєте, це таки дає нам незрозумілу силу, бо відразу переключає на наших справжніх героїв, заради яких ми маємо тримати тили, а вони - відстоять нам нашу країну, бо Україні - бути!

Героям слава!!!» - йдеться у дописі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Волинь, польща
В тему