0 0000
Новини

Допоки місто спить…вони працюють

Допоки місто спить…вони працюють

Протягом цієї ночі хлопці з Луцькавтодору справно зарізали асфальт для капітального ремонту дороги по проспекту Василя Мойсея.

Напереодні радник міського голови Ігор Поліщук та начальник департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась проінспектували якість ремонтних робіт на проспекті Василя Мойсея. За словами Ігоря Поліщука, дорога на цьому проспекті потребувала капітального ремонту, оскільки там не було вже що ремонтувати.

«Дорога по проспекту Василя Мойсея кожного року ремонтувалася. Зараз там немає що латати, тому ми робимо капітальний ремонт на всьому проспекті, зокрема на кільці біля історичного факультету. На самому кільці робиться пониження, вкладання бруківки. Гарантія на ремонт – 7 років. Окрім того, біля стадіону «Авангард» будуть зроблені тротуари. Роботи по проспекту Василя Мойсея будуть завершені до середини жовтня. Ті роботи, які можуть виконуватися вдень – виконуються вдень, але для того, щоб встигнути зробити їх в строк, ремонтні роботи будуть виконуватися вночі», - зазначив радник міського голови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали