9 Квітня 2022
Новини

Кота Степана номінували на найпрестижнішу у світі премію блогерів

Кота Степана номінували на найпрестижнішу у світі премію блогерів

Справжня зірка Instagram, український кіт Степан, продовжує допомагати рідній країні.

 Як ми знаємо, у березні Степану, за долею якого стежать 1,2 мільойна підписників в Instagram, та його власниці Анні вдалося виїхати з їх рідного Харкова під обстрілами.

 Історію про те, як вони тікали з Салтівки, яка майже вся була зруйнована російськими окупантами, Анна та Степан розповіли в Інстаграм.

Наразі стало відомо, що кота Степана номіновано на найпрестижнішу у світі премію блогерів та лідерів думок World Influencers and Bloggers Awards 2022. Сам захід відбудеться 18 травня у Каннах, а всі гроші від продажу квитків будуть направлені на допомогу України.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Степан (@loveyoustepan)

Що ж, цього року кіт Степан точно заслуговує на це премію як ніхто (і на перемогу, звісно). Ще півроку тому кіт Степан – як успішний блогер – жив зовсім іншим життям: рекламував сумки італійського модного дому Valentino, перебуваючи просто в рідномуХаркові, та розважав користувачів TikTok и Instagram своїми смішними фотографіями.

Але 24 лютого все змінилося. Наразі свою популярність Степан та його власниця Анна використовують задля допомоги країні: так, в перші тижні перебування у Франції, куди вони евакуювалися, Степан зібрав понад 10 тисяч доларів на допомогу тваринам в Україні, які постраждали від війни.

"Мої дорогі друзі з Європи та США, якщо ви бажаєте приєднатися до заходу, ви можете придбати квитки на сайті forum.wiba.global. Усі кошти будуть передані на благодійність", – закликала Анна на сторінці Степана в Інстаграм купувати квитки та допомагати Україні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему