8 Квітня 2022
Новини

Ракетний удар по вокзалу Краматорська: росіяни вбили понад 30 осіб, 100 - поранено

Ракетний удар по вокзалу Краматорська: росіяни вбили понад 30 осіб, 100 - поранено

У Краматорську російські окупанти вдарили по залізничному вокзалі балістичною ракетою «Точка-У».

В цей час там перебували місцеві мешканці, які намагаються евакуюватися з міста до більш безпечних областей України. Внаслідок ракетного обстрілу фашистської рф загинуло понад 30 осіб, ще більше 100 — поранено. Про це повідомив голова «Укрзалізниці» Олександр Камишин.

"Касетним Іскандером — по залізничному вокзалу Краматорська вдарили російські фашисти… Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть посіяти паніку і страх, хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей, хочуть знищити все українське", — заявив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Поліція та рятувальники працюють на місці інциденту.

«Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться», —  Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар ворога по залізничному вокзалу Краматорська. Він зазанчив, що окупанти вдарили «Точкою-У» по залізничному вокзалу, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію.

На ракеті був напис «За детей», а російська пропаганда підлаштувала факти так, щоб звинуватити Україну в тому, що вона нібито б?є по своїх мешканцях

З'явлося жахливе відео перших хвилин після влучання російської ракети по вокзалу в Краматорську.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, донецьк
В тему