7 Квітня 2022
Новини

росіяни вбили українського воїна Володимира Балюка

росіяни вбили українського воїна Володимира Балюка

Росіяни вбили жителя села Сереховичі Ковельського (колишнього Старовижівського) району Володимира Балюка.

Про це пише Вісник з посиланням на директора місцевого ліцею Євдокія Романюк. Також цю інформацію підтвердили у Волинській цивільній військовій адміністрації.

Володимир Балюк був добре підготовленим бійцем. Останній допис на його сторінці у «Фейсбуку» датований 3 квітня, він стосується звірств окупантів у Бучі на Київщині.

«Я досі не вірю. Вовка – татова копія, як же часто я плутала їх зі спини. Хлопчина у якого Джавеліни замість гирь на ранковій розминці. Герой! І хоч я старша та, коли він став військовим, мені здавалося, що старший він: стриманий, серйозний, відповідальний, «кіборг», але, водночас, такий позитивний, компанійський – з ним завжди було про що поговорити.

Герой! Ми так пишались ним, коли бачили його усміхнені фото з клятої війни і, здавалось, та ні не здавалось, ми вірили, поки такі герої захищають нас ми як за кам'яною стіною. Герой! Слів і сліз не вистачає щоб передати біль.

Йому б обіймати кохану, підкидати в небеса дітей, але тепер він сам на небесах. Герой! Низький уклін батькам за такого сина! Герой! Ми назавжди запам’ятаємо його таким усміхненим в серцях. Назавжди!» – написала про воїна Юлія Кащенюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, Фото
В тему