6 Квітня 2022
Новини

На Львівщині бійці ЗСУ збили дві крилаті ракети

На Львівщині бійці ЗСУ збили дві крилаті ракети

На Львівщині над Радеховом військовослужбовці сил протиповітряної оборони збили дві крилаті ракети росіян.

Падіння ракет призвело до вибухів та пожежі на об'єктах цивільної інфраструктури. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Що відомо про вчорашні вибухи на Львівщині станом на цю годину. Наші сили протиповітряної оборони збили над Радеховом дві крилаті ракети ворога. Уламки впали на околиці міста, внаслідок чого сталися 3 вибухи на об’єкті цивільної інфраструктури, який не використовують. На місці вибуху було займання, яке невідкладно усунули сили ДСНС. Постраждалих нема», – сказав він.

За словами Козицького, ворог своєї цілі не досягнув.

«На майбутнє: якщо ви бачите підозрілі літаючі об’єкти, не фотографуйте їх, не знімайте відео і не викладайте у соцмережі. Хочете допомогти – повідомте про ці об‘єкти в чат-бот у телеграмі «Шось летить» – @rusrocketfly_bot», - додав Козицький.

Також він нагадав не публікувати дані, фото- та відеоматеріали, які стосуються переміщення української техніки, військових та зброї. За такі дії в Україні притягають до кримінальної відповідальності, терміном від 3 до 12 років.

Цей чат-бот створили спеціалісти Львівської ОВА та IT-фахівці спеціально для того, щоб уважні цивільні люди могли також стати Вартовими неба і зробити свій внесок у перемогу України над окупантом.

Нагадаємо, ввечері 26 березня російська армія завдала ракетні удари в межах Львова - всього було здійснено два обстріли. В результаті - сталася масштабна пожежа на нафтобазі, вона зруйнована повністю. Також армія рф обстріляла нафтобазу в Дубно Рівненської області, об'єкт також згорів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: львів, війна з Росією
В тему

Останні матеріали