5 Квітня 2022
Новини

У Погуляйка - нова заступниця

У Погуляйка - нова заступниця

Новою заступницею голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка стала Мирослава Якимчук.

Також вона очолила Координаційний центр області, який діятиме упродовж воєнного стану. Відповідні накази Погуляйко підписав 4 квітня.

Сьогодні очільник області представив Мирославу Якимчук та вручив їй службове посвідчення.

Мирослава Якимчук понад 18 років працювала у Волинській обласній раді, тривалий час очолювала відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності, опікувалась понад сотнею комунальних (тих, що належать громаді області) закладів. До останнього часу працювала на посаді заступниці керуючого справами виконавчого апарату Волиньради.

«У цей надзвичайно складний і драматичний для нашої держави час історичних випробувань надважливо злагоджено працювати, органам влади насамперед. Кожен має бути на своєму місці. Відповідальність, ефективність і максимальна самовіддача – тільки такий алгоритм. Вдячна за високу довіру, працюємо на перемогу», – прокоментувала Мирослава Якимчук.

До цього Координаційний центр Волині очолював Андрій Ярмольський, який звільнений з посади заступника голови Волинської ОДА. Відповідне розпорядження Юрій Погуляйко підписав 4 квітня 2022 року.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про інцидент, коли на територію луцького складу, де зберігалася гуманітарна допомога Волинської військової адміністрації, не допускали бійців батальйону «Луцьк», які отримали наказ взяти об'єкт під охорону. Власника складу, який погрожував бійцям зарядженою зброєю, приїхав виручати такий собі Тарас Дембіцький, який є давнім товаришем Андрія Ярмольського.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Волинь, Юрій Погуляйко
В тему