5 Квітня 2022
Новини

росіян, які катували людей в Бучі, повернуть в Україну, - розвідка

росіян, які катували людей в Бучі, повернуть в Україну, - розвідка

В Україну знову повернуть російських військових 64-ї мотострілецької бригади 35-ї загальновійськової армії.

Саме вони чинили масові вбивства та тортури мирного населення Бучі. російське командування не проводитиме ротацію особового складу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Станом на 4 квітня бригаду вивели з України до Білорусі, а потім до російського Бєлгорода.

«Після дводенного відпочинку їх планують повернути в Україну в одну з найгарячіших точок (орієнтовно – харківський напрямок). Як правило, російські підрозділи, що залишають зону бойових дій, отримують ще більше часу на відновлення та відпочинок. Подібний графік вказує на те, що на 64-у бригаду чекають «спеціальні завдання». Перше з них: залякування мешканців населених пунктів України. Ті, хто чинив злочини геноциду в Бучі можуть повторити це знову в інших містах», – повідомили у розвідці.

Ще однією метою повернення цих військових до України може бути «швидка «утилізація» непотрібних свідків»: передислокація їх на таку ділянку фронту, де вони не мають шансів залишитися живими, щоб давати свідчення в майбутніх судах.

У розвідці зазначили, що особовий склад підрозділу, усвідомлюючи резонанс подій у Бучі та відповідальність за скоєні злочини, масово противиться поверненню до України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, київ, міністерство оборони
В тему