5 Квітня 2022
Новини

Бронежилети та спальники: що було на скандальному складі в Луцьку

Бронежилети та спальники: що було на скандальному складі в Луцьку

На складі гуманітарної допомоги, яка належить Волинській військовій адміністрації, серед іншого, виявили бронежилети, бронепластини та плитоноски.

Підозрюють, що їх збирались продати, - пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про інцидент, коли на територію луцького складу, де зберігалася гуманітарна допомога Волинської військової адміністрації, не допускали бійців батальйону «Луцьк», які отримали наказ взяти об'єкт під охорону. Власника складу, який погрожував бійцям зарядженою зброєю, приїхав виручати такий собі Тарас Дембіцький, який є давнім товаришем ексзаступника голови Волинської ОВА Андрія Ярмольського, якого 4 квітня звільнили.

На складі виявилися товари, які за документами є «партією гуманітарної допомоги з-за кордону». Серед інших речей, які замотані в пакувальну плівку, є і бронежилети, і бронепластини, а також плитоноски. Частину з них, як повідомляють джерела, могли планувати відправити на продаж.

Також, відповідно до документів, в цей час на складі мав бути інший вантаж. За інформацією джерел Інформаційного агентства Волинські Новини до переміщення на Волинь контрабанди під виглядом гуманітарної допомоги можуть бути причетні такі особи, як Василь Дем’янчук, Роман Корнєв, Олександр Грабовський, Андрій Курса, Іван Мигович.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, Фото
В тему

Останні матеріали