3 Квітня 2022
Новини

У Харкові російський окупант тиждень ґвалтував жінку й на її очах вбив лежачу маму

У Харкові російський окупант тиждень ґвалтував жінку й на її очах вбив лежачу маму

Однією з жертв окупантів стала 29-річна Любов із Харкова.

Її історію розповіла волонтерка Віра Хвуст у Facebook.

"Вчора я отримала повідомлення від тої, кого шукала по всіх групах м. Харкова. Моя Любця. Людина, з якою ми спілкуємось от вже 10 років. Її історія одна з багатьох. Її історія одна з тих, що руйнують з-середини. Пишучи її я відчуваю нестерпний біль", – пише волонтерка.

Усе життя вона прожила з мамою, а останні 3 роки та не могла ходити.

"Коли почалась війна, Люба не побігла евакуйовуватись, бо ніхто не погоджувався допомогти вивезти маму.  За кілька днів, коли в їх під’їзді вже була дірка, до них у квартиру влетіли 3 гниди...Людьми я їх назвати не можу…" – розповідає Хвуст.

Зайшовши у квартиру, окупанти винесли їжу, яка була там, але один із них лишився. Загарбник ґвалтував дівчину понад тиждень.

"Люба пережила насильство. Люба, моя красуня, що ніколи не плаче, заливалась сльозами. Ця гнида гвалтувала Любцю більше тижня", – розповідає волонтерка.

У поліцію додзвонитись було нереально, а згодом росіянин просто розбив телефон Люби. Потім він почав зізнаватись дівчині у "великому коханні" та сказав, що хоче відправити її подалі від війни. Волонтерка цитує: "Я влюбілся в тібя. І хачу, шо би ти уєхала ат вайни".

Дівчина не хотіла покидати хвору матір і відмовилася їхати. Тоді окупант пристрелив літню жінку – на очах у її доньки.

"Моя мила Любця… наразі вона вже у дорозі до реабілітаційного центру, звідки вона поїде далі, за кордон. Але я не можу перестати плакати", – зізнається Віра Хвуст.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією, згвалтування, вбивство
В тему