1 Квітня 2022
Новини

Яка ситуація у всіх областях України: 1 квітня

Яка ситуація у всіх областях України: 1 квітня

Відносно спокійно ніч минула на Волині, Закарпатті, на Рівненщині, у Львівській, Івано-Франківській, Одеській, Тернопільській, Запорізькій, Чернівецькій, Вінницькій, Кіровоградській областях, на Полтавщині, Житомирщині, Черкащині, на Сумщині та у Дніпропетровській області.

Яка ситуація в регіонах станом на 8:00 1 квітня, інформує УП у Telegram.

Київщина

Ніч минула відносно спокійно. Декілька повітряних тривог по області. Ворог продовжує часткове відведення підрозділів з півночі області. Макаров, Ірпінь контролюються ЗСУ. Інфраструктура зруйнована, територія замінована. Триває зачистка.

Чернігівщина

Бої біля міста. Вчора звільнено кілька сіл неподалік Чернігова, в київському напрямі. Інтенсивність обстрілів міста за добу зменшилась.

Донеччина:

Широких наступальних дій з боку противника не відбувалося, натомість обстріли по всій лінії зіткнення тривають. За добу серед цивільних 7 загиблих, зокрема одна дитина і 22 поранених, у т.ч. 4 дітей. Найсильніші обстріли і руйнування: Авдіївка, Мар'їнка, Красногорівка, Вугледар. По Мар'їнці зранку штурм піхоти, наші відбивають атаки. Зранку обстріли околиць Новолуганського. Маріуполь без змін: заблокований, але бореться. Жоден гуманітарний вантаж до міста на зайшов — росіяни не пускають.

Луганщина

Обстріли Сєвєродонецька, Рубіжного, Лисичанська, Кремінної. Пошкоджено 20 об’єктів, серед них — 9 багатоквартирних та 9 приватних житлових будинків, об’єкти інфраструктури. Від вогню росіян загинуло 2 людини у Сєвєродонецьку. Постраждали жителі Лисичанська і Тошківки. Врятовано з полум’я 4 людини. Без газопостачання перебувають 32 населених пункти, з них 28 — повністю та 5 частково.

Харківщина

Інтенсивність обстрілів збільшилася, увечері ракета влучила в центральну частину міста. За попередніми даними, жертв немає. Тривають обстріли житлових районів. По області тривають бої на Ізюмському напрямку. З населених пунктів району евакуйовують людей, за вчора — 2500 тисячі.

Миколаївщина

Вночі відбувались обстріли Миколаївського району. На інших територіях ніч відносно спокійна. Тривають рятувально-пошукові роботі після ракетного удару в Миколаєві.

Херсонщина

Тривають вибухи та постріли. На кордоні з Миколаївською та Дніпропетровською областями за останню добу велися бойові дії. Місцеві жителі повідомляють про знищену інфраструктуру, будинки. Ці райони знаходяться на межі гуманітарної катастрофи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна
В тему