31 Березня 2022
Новини

У Запорізькій області українські захисники звільнили 5 населених пунктів

У Запорізькій області українські захисники звільнили 5 населених пунктів

П'ять населених пунктів Запорізької області від російської окупації звільнили Десантно-штурмові війська разом із іншими підрозділами Сил оборони.

Про це інформують у пресцентрі Командування ДШВ ЗСУ.

"Разом з іншими підрозділами Сил оборони Запорізького краю воїни-десантники вже звільнили такі населенні пункти, як Затишшя, Малинівку, Веселе, Зелений Гай та Червоне", - йдеться у повідомленні.

Повідомлення супроводжено фото знищеної техніки окупантів. Часові рамки звільнення населених пунктів не вказуються.

"Є реальна ситуація на полі бою, коли українські військові боряться за кожен клаптик нашої священної землі, за кожну нашу людину.

І для воїнів Десантно-штурмових військ ЗС України – це надважливо. Бо головна якість кожного десантника – здатність виконувати найскладніші завдання в екстремальних умовах. Український десантник є синонімом таких понять як честь, гідність, вірність обов’язку, звитяга.

Особливим сенсом ці слова наповнилися у період, коли всі, хто виконує бойові завдання Запорізькій області і не тільки, відвойовує кожен сантиметр нашої землі, не пропускає противника ані на крок в глиб країни, бореться за кожну нашу людину", - інформує Командування ДШВ ЗСУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему

Останні матеріали