31 Березня 2022
Новини

На лікування привезли нову партію російських солдатів, які діють в Чорнобильській зоні

На лікування привезли нову партію російських солдатів, які діють в Чорнобильській зоні

До білоруської медустанови приїхали одразу 7 автобусів, на яких, імовірно, доставили опромінених після відвідування Чорнобильської зони окупантів.

У середу, 30 березня, до центру радіаційної медицини та екології людини в Гомелі привезли російських військовослужбовців із підозрою на опромінення. Про це у своєму Facebook повідомив голова Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослав Ємельяненко.

За його словами, до білоруського центру радіаційної медицини привезли чергову "партію" окупантів, які отримали опромінення біля Чорнобильської АЕС.

"12:20 Гомель, приїхали близько 7 медичних ПАЗів до Республіканського науково-практичного центру радіаційної медицини та екології людини. За фотографією видно, що в машинах люди. Зазначимо, що до цього центру на регулярній основі привозять російських солдатів", — процитував Ємельяненко повідомлення з білоруського Telegram-каналу.

Глава Асоціації чорнобильських туроператорів наголосив, що існують певні правила поведінки в зоні відчуження, які російські військовослужбовці, ймовірно, постійно порушують.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, чорнобиль
В тему