27 Березня 2022
Новини

На Миколаївщині збили три крилатих ракети бойовиків

На Миколаївщині збили три крилатих ракети бойовиків

За минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 30 людей, серед дітей постраждалих немає.

Загалом станом на ранок 27 березня у миколаївських лікарнях перебувають 279 людей, які постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва.

"Усім найшвидшого одужання! Велика подяка і шана нашим високопрофесійним лікарям, які 24/7 самовіддано рятують життя та здоров’я миколаївців!" - зазначила Замазєєва.

Також повідомляють, що на Миколаївщині за минулу добу збили три крилатих ракети окупантів — повідомляє командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Підрозділами протиповітряної оборони 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ було збито три крилатих ракети, випущенні окупантами зі ЗС рф.

російські крилаті ракети, що несли смерть багатьом українцям, були успішно збиті воїнами-десантниками з переносних зенітних ракетних комплексів.

Слід відзначити, що за час широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України, підрозділами протиповітряної оборони Десантно-штурмових військ ЗС України збито біля двох десятків одиниць повітряних об’єктів противника. А це – літаки, вертольоти, крилаті ракети та безпілотні літальні апарати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: миколаїв, війна з Росією
В тему

Останні матеріали