23 Березня 2022
Новини

З часу нового нападу росії кількість злочинів на Волині скоротилася наполовину

З часу нового нападу росії кількість злочинів на Волині скоротилася наполовину

З 24 лютого на території області правоохоронці зареєстрували 305 кримінальних проваджень. Кількість правопорушень зменшилась вдвічі, ніж за аналогічний період у мирний час.

Серед злочинів, які найчастіше фіксують на Волині, – крадіжки, шахрайства та збут наркотиків, - повідомляє Суспільне.Волинь з посиланням на начальника поліції регіону Юрій Крошко.

Цього місяця трьох волинян затримали за розкладання закладок із наркотиками. Зі слів Юрія Крошка, на початку війни такі правопорушення зникли з реєстру, проте зараз їх знову почали фіксувати.

Щодо крадіжок, то їх, зі слів Юрія Крошка, фіксують мало. «Люди, які скоїли цей злочин, за законами воєнного часу будуть відповідати за нього реальним строком, від п’яти до восьми років позбавлення волі», – зазначив керівник Нацполіції Волині.

Також в області почастішали факти телефонних та інтернет-шахрайств. Люди наперед переказують гроші водіям за послуги з перевезення. Отримавши гроші, перевізники зникають.

Загалом, зі слів Юрія Крошка, станом на 23 березня кількість звернень на лінію 102 зменшилась, у порівнянні з початком воєнного стану. Поліцейські продовжують перевіряти повідомлення волинян про підозрілих людей або ж діяльність диверсійно-розвідувальних груп.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, поліція, війна з Росією, кримінал
В тему