0 0000
Новини

На Волині в хаті знайшли рештки чоловіка

На Волині в хаті знайшли рештки чоловіка

Як розповіли знайомі зниклого, чоловік зник близько 5 років тому.

У Любомльському районі Волинської області були знайдені останки чоловіка. Він проживав сам, хоча його раз на тиждень відвідувала дочка.

Місцеві жителі розповіли, що чоловік зник ще перед Днем перемоги у 2012 році. Про це повідомила його дочка, яка щотижня привозила йому їжу та необхідні речі раз на тиждень. Приїхавши наступного разу вона побачила, що їжу ніхто не взяв. Жінка одразу покликала сусідів і разом з ними зайшла в будинок, але господаря ніде не було, а на столі лежали документи і мобільний телефон. На місце була викликана поліція,яка почала пошук зниклого, однак вони не дали ніяких результатів.

У понеділок, 20 серпня, дочка прибирала в будинку і знайшла згорток, в якому були кістки, про що негайно повідомила в поліцію.

Правоохоронці почали розслідування за даним фактом.

Односельці кажуть, що кілька років тому в річці було знайдено тіло чоловіка і люди думали, що це і є загиблий чоловік, який пропав безвісті.

Раніше суд визнав зниклого безвісти Івана Антонюка померлим. Його знайомі кажуть, що чоловік, швидше за все, помер від алкоголю, яким постійно зловживав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему