22 Березня 2022
Новини

окупант здав танк за винагороду

окупант здав танк за винагороду
Фото ілюстративне
Українським бійцям російський військовий здав танк за винагороду.

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

За його словами, Національна поліція вже кілька тижнів ідентифікувала телефони, якими користуються росіяни в Україні. Це українські номери, на які МВС України регулярно присилає смс з інструкцією, як здатись в полон і здати техніку.

«Кілька днів назад нам зателефонував "Міша". Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце куди підїхати. Він під'їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засідка. Після цього спецназівці його затримали. Виявилось, що з екіпажу танку залишився він один, решта втекли додому», — каже Андрусів.

Сенсу далі воювати окупант він не бачив, а додому повернутись не міг, оскільки командир сказав, що розстріляє його і спише на бойові втрати.

«Що з Мішою? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни і можливість податись на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах з телевізором, телефоном, кухнею і душем», — додав радник міністра.

Раніше державний концерн «Укроборонпром» оголосив, що готовий сплатити премію в 1 мільйон доларів за вкрадений чи трофейний літак окупантів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна
В тему

Останні матеріали