18 Березня 2022
Новини

Нове звернення Зеленского: головне

Нове звернення Зеленского: головне

У новому зверненні Володимир Зеленський зазначив, якщо не зупинити росію зараз, якщо не покарати її, то інші агресори у світі почнуть інші війни.

  • Окупанти не припиняють спалювати своє національне багатство у війні проти України. Я впевнений, що, атакуючи нас, вони знищать усе, чого російське суспільство досягло за минулі 25 років. І повернуться туди, звідки почали колись підніматись, — як кажуть, у «лихі 90-ті». Це для них буде падінням, болісним падінням.
  • Ми відбудуємо все — я не маю сумнівів у цьому. Ми станемо повноправним членом ЄС — кожен представник нашої держави працює для цього 24/7. Але життя вже буде іншим. Без тисяч сердець, зупинених цією війною.
  • російські війська продовжили підлі обстріли наших мирних міст і наших громад. Настільки, наскільки можемо, збиваємо російські ракети. Знищуємо їхні літаки та гелікоптери. І це при тому, що ми поки не маємо адекватної протиракетної зброї. Передової зброї. російські ракети не впадуть від дробовиків, якими дехто намагається підмінити справді корисні поставки.
  • Я вдячний усім громадським ініціативам із різних країн світу, які пропонують обмеження для росії не тільки на рівні держав, а й на рівні суспільств. Потрібно, щоб усі європейці заблокували порти для усіх російських суден. Щоб усі російські комерційні судна йшли за російським військовим кораблем.
  • Потрібно, щоб усі західні компанії пішли з російського ринку й не прикривали дешевим піаром свою жагу до прибутків попри кров, попри воєнні злочини. Як це роблять, наприклад, Nestle чи Ашан.
  • Доручив Кабінету Міністрів, секретарю РНБО і спікеру Верховної Ради розробити такий формат рішень, який дасть змогу максимально прискорити постачання всіх необхідних товарів з-за кордону. Насамперед це стосується продуктів харчування, пального та інших товарів, які задовольняють базові потреби суспільства. Наші кордони повинні бути відкритими для всього, що потрібно українцям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, війна з Росією, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали