18 Березня 2022
Новини

Поліщук просить лучан з деяких будинків покинути оселі

Поліщук просить лучан з деяких будинків покинути оселі

Лучан, які живуть біля авіаремонтного заводу «Мотор», просять переїхати, адже окупанти вже обстріляли авіаремонтний завод біля Львова.

Про це сказав Луцький міський голова Ігор Поліщук у відеозверненні 18 березня, - пише ІА "ВолиньPost".

Він зауважив, що уночі 18 березня поруч зі Львовом обстріляли ракетами авіаремонтний завод.

«У Луцьку є завод «Мотор». На превеликий жаль, він – теж у зоні ризику. Ми не знаємо, буде удар чи не буде, коли він буде, якщо буде. Але сьогоднішні події показують, що це може статися, тому потрібно бути обережними і подбати про свою безпеку завчасно», - сказав міський голова.

Він звернувся до жителів декількох вулиць, які розташовані близько від заводу, з проханням поки переїхати до друзів, родичів чи інших людей, які готові надати прихисток.

Йдеться, зокрема, про тих, хто проживає на вулиці Ківерцівській у будинках від номеру від 2а до 30, вулиці Авіаторів, і бічних від вулиці Авіаторів – Ціолковського, Можайського, Кожедуба, Жуковського, Озерецька, Петрова.

«За можливості без паніки, але переїдьте до ваших родичів, друзів, колег, до людей, які готові надати житло і прихистити. Віднесіться, будь ласка, до цієї інформації відповідально», - закликав очільник міста.

Для тих, хто не може знайти альтернативу самостійно, радять звернетися до секретаря міської ради, депутата від цього округу Юрія Безпятка (050 962 67 74).

Поліщук наголосив, що краще зараз переборщити із питаннями безпеки, аніж потім підраховувати жертви.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ігор поліщук, війна з Росією, луцьк, Волинь
В тему