17 Березня 2022
Новини

Як розпізнати техніку окупанта та куди повідомляти

Як розпізнати техніку окупанта та куди повідомляти

1435 броньованих машин втратила рф протягом війни з Україною.

Такій великій кількості потрібно завдячувати і місцевому населенню, яке вчасно та чітко інформувало спецслужбам про їхнє місцезнаходження. А щоб трофеїв ставало ще більше і вони переходили на службу вже нашим воїнам, усім нам корисно буде знати, як виглядає рашистська техніка, - пише Bihus.Info.

В новому випуску Леся Іванова з Вадимом Коршенком показали й розповіли про виключно російські броньовані машини. Тут даємо інфо про перші три, щоби вам було зручніше запам’ятати. 

  • ГАЗ “Тигр” - зверніть увагу на характерний капот, роздвоєне лобове скло, решітка між передніми фарами, розділена знизу навхрест на чотири. Маленькі віконечка збоку - це бійниці, тому потрібно бути дуже обережними. Ззаду подвійні двері, на праву половину яких найчастіше повішена запаска.
  • ГАЗ “Водник” - роздвоєне лобове скло, обрубана морда, боком кузово має форму прямокутної трапеції.
  • БМП “Выстрел” - видовжена морда, лобове скло під дуже гострим кутом, майже горизонтальне. Може мати як 4, так і 6 коліс.

Нагадуємо, що повідомити про ворожу техніку можна на такі перевірені Телеграм-боти і чати:

  • “STOP Russian War” @stop_russian_war_bot
  • “Я знайшов окупанта!” @pravda_of_russia_bot (також сайт www.findokupant.com)
  • Telegram-чат небайдужих активних громадян, які передають інформацію до спецслужб “Переміщення Окупантів ЧАТ” @vseodnoikhnesadyat

Нагадайка: не стріляйте відразу по російській техніці, адже у ній вже можуть бути наші військові. Найкраще - чітко повідомити про техніку спецслужбам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Відео T1.ua
В тему