17 Березня 2022
Новини

росіяни в супермаркеті влаштували бійку за цукор

росіяни в супермаркеті влаштували бійку за цукор

У багатьох магазинах росіяни влаштовують запеклі бійки за цукор, гречку, сіль та навіть сірники, адже починають відчувати на собі усі санкції.

Полиці як невеликих магазинів, так і мережевих супермаркетів порожніють на очах. Окрім шалених темпів покупки, росіяни влаштовують справжні битви за продукти. У мережі частіше з'являються відео з різних міст росії. В одному із супермаркетів росіяни влаштували бійку за цукор. 

Раніше ми писали, що Центр протидії дезінформації при РНБО України підтверджує, що на фоні провальної «спецоперації» проти України в самій росії спостерігається економічний колапс. Західні санкції призвели до того, що росіяни почали втрачати роботу, а значить і кошти на існування.

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 9 регіонів України. А президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.Також назвав Україну «історично нашою територією».

Протягом 24-27 лютого тривають бої по всіх напрямках. Окупанти обстрілюють спальні масиви, вбивають цивільних, серед загиблих - є діти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, цукор
В тему