15 Березня 2022
Новини

У Харкові повністю знищені 600 будинків

У Харкові повністю знищені 600 будинків

У Харкові станом на 15 березня повністю знищено 600 будинків, без даху над головою залишилися тисячі людей.

Про це повідомляє поліція Харківщини.

Зазначається, що обстріли не припиняються цілодобово.

Житловий фонд зазнає тотальних руйнувань – з 24 лютого по 15 березня у Харкові повністю знищено 600 будинків, без даху над головою залишилися тисячі людей.

"Харків тримає оборону під шаленим натиском ворога. Обстріли мирного міста та приміської території не припиняються ні вдень, ні вночі. Харківщина кожного дня здригається від потужних вибухів, житловий фонд зазнає тотальних руйнувань. На сьогоднішній день у місті повністю знищено 600 будинків, без даху над головою залишилися тисячі людей.

Мешканці Слобожанщини мужньо переносять тяготи війни. Поліція Харкова стоїть на варті інтересів громадян та надає населенню посильну допомогу у вирішенні важливих побутових питань.

Кожного дня поліцейські відвідують місця, де харків‘яни вимушені переховуватися від наземних та повітряних атак ворожої армії, разом із волонтерами роздають людям продовольчі товари, ліки, предмети гігієни.

Порядок на вулицях підтримують патрульні наряди, поліція оперативно реагує на повідомлення громадян про факти мародерства, інші злочини та правопорушення. Для зв’язку з населенням цілодобово працює спецлінія 102, запроваджено роботу чат-боту в месенджері телеграм @Kharkiv102_bot.

Поліція працює 24/7 та завжди стоїть на сторожі вашої безпеки та законних інтересів.

Сьогодні уся країна пишається героїзмом та стойкістю харків‘ян. Так тримати, рідний Харків! Ворогу ніколи не здолати нашу жагу до свободи та незалежності. Разом ми єдині та непереможні! Харків - це Україна!" - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему