15 Березня 2022
Новини

У Києві снаряди влучили у три багатоповерхівки та приватний будинок

У Києві снаряди влучили у три багатоповерхівки та приватний будинок
У Києві в три багатоповерхівки у двох районах міста та у приватний житловий будинок влучили снаряди окупантів.
Це сталося зранку 15 березня, - повідомлять МВС та ДСНС.

Боєприпас влучив у багатоповерхівку у Подільському районі, після чого загорілися 1-5 поверхи. О 6:51 пожежу ліквідували. Одну людину госпіталізували.

Ще один снаряд влучив у двоповерховий приватний житловий будинок на Осокорках. Внаслідок цього сталася пожежа, о 6:40 її ліквідували. Жертв та постраждалих немає.

Внаслідок влучання снаряду в житлову 9-поверхівку у Святошинському районі сталося займання на поверхах. Наразі загоряння локалізували, передає ДСНС.

Також у Святошинському районі снаряд влучив у 16-поверхівку. Сталися значні руйнування будівлі та загоряння з 1 по 16 поверхи. Двоє людей загинули, 27 врятували.

Як повідомляє Київський метрополітен, вибухова хвиля також пошкодила фасад будівлі та службові приміщення однієї зі станцій. Під час руху поїзди не зупинятимуться на станції.

Наразі триває оборона Києва з декількох напрямків. Українські бійці ведуть бої з російськими окупаційними військами у Броварському районі, в Ірпені, Бучі, Гостомелі. У місті щоночі триває комендантська година з 20:00 до 07:00. У Києві регулярно бувають повітряні тривоги та загрози ракетного удару.

Міський голова Віталій Кличко заявляв, що в Києві залишилися приблизно два мільйони жителів — з міста виїхав кожен другий. Місцева влада повідомила, що підготувала двотижневий запас необхідних продуктів для мешканців столиці, які залишились у місті, на випадок блокади.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, війна з Росією
В тему