11 Березня 2022
Новини

Головне з промови Зеленського: 11 березня

Головне з промови Зеленського: 11 березня

Українці боряться за свободу вже 16 днів – це вчетверо довше, ніж очікував ворог.

Про це президент України Володимир Зеленський сказав 11 березня у своїй промові.

«Стратегічного перелому ми досягли, вже йдемо до перемоги» — головне з промови Зеленського:

  • 16 днів. Я знаю, що багато людей почали відчувати втому. Неможливо сказати – скільки днів нам ще звільняти українську землю. Але можливо сказати – ми це зробимо! Бо стратегічного перелому ми вже досягли.
  • Ракеты, авиабомбы, артиллерия. Вот так российские войска относятся к русскоязычным людям, про «защиту» которых в Москве столько всего наговорили.
  • Вчора відбулась дуже важлива зустріч лідерів ЄС. Прийняте рішення ми оцінюємо уже просто — треба сильніше. Це не те, що ми чекаємо.
  • Наші урядовці сьогодні організували 12 гуманітарних коридорів. Вантажі з харчами, водою та ліками вже в дорозі. Українські військові забезпечили «тишу». Якщо ж окупанти знову стрілятимуть, вони отримають таку відповідь світу, що вже й самі потребуватимуть гумкоридорів.
  • На селекторній нараді у мене запитали: що з посівною? Моя відповідь дуже проста: на всій нашій землі, що б там не було, маємо цієї весни зробити повноцінну посівну кампанію. Настільки, наскільки це можливо. Бо це – про наше життя, мрії, майбутнє. А отже, і про нашу перемогу!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua, володимир зеленський, війна з Росією
В тему