11 Березня 2022
Новини

У Луцьку знову чути вибухи

У Луцьку знову чути вибухи

У Луцьку зранку 11 березня пролунало два вибухи.

Міський голова Ігор Поліщук повідомив про надзвичайну ситуацію в Facebook та попрохав очевидців не викладати фото та відео з місця події.

Крім того тимчасово припинили роботу двох котелень на вул. Карбишева і вул. Арцеулова. Відновлення роботи котелень – після стабілізації ситуації.

Наразі іншої інформації про вибухи нема. Влада закликає лучан не панікувати та спускатися в сховища в разі нових повітряних тривог.

Вранці о 05.45 год. 11 березня 2022 року, на аеродромі, що поблизу Луцька, прозвучали вибухи. За попередньою інформацією жертв немає. Наразі ліквідовується пожежа. Усі обставини встановлюються. На місці працюють відповідні служби, – повідомили в обласній військовій адміністрації.

"Очевидці повідомляють про 4 вибухи. Ймовірно – біля заводу "Мотор", який працює на авіаційну промисловість України. Чорний дим бачили у житлових районах", - пише Українська правда.

Нагадаємо, перші вибухи в Луцьку почули 24 лютого, коли Росія здійснила новий напад на Росію. Тоді отримав пошкодження військовий аеродром біля міста. З того часу на Волині були також вибухи у Володимирі та після затишшя. Сьогодні Росія здійснила нову терористичну атаку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, вибух, війна з Росією
В тему

Останні матеріали