10 Березня 2022
Новини

Присягнув на вірність Росії та пішов в органи: чому мовчить зрадник Тимощук

Присягнув на вірність Росії та пішов в органи: чому мовчить зрадник Тимощук

В інтернеті опублікували копії документів, які вказують на те, що футболіст Анатолій Тимощук вступив до лав органів внутрішніх справ Росії та поклаявся на вірність цій державі.

Як пише колишній пресаташе футболіста Віталій Юрченко, зараз українська спільнота переймається тим фактом, що Тимощук мовчить з приводу війни України та Росії.

Але чи випадкове це мовчання? Десь 4 роки тому під час перших новин відносно розлучення, на email надійшло цікаве повідомлення з 5 фото від невідомого адресата. Зараз ці фото у стислому форматі з телефону. Всі документи за 2012 рік.

Согласие на сотрудничество с ФСБ РФ

'Я, Тимощук А.А, подтверждаю свое согласие на установление взаимовыгодного и долгосрочного сотрудничества и выражаю свою готовность соблюдать Конституцию и законы РФ'.

Приказ

'Содействие служб ниже рангом Тимощуку А.А., готовность выполнять приказы и не мешать его действиям. Способствовать взаимовыгодному и долгосрочному сотрудничеству. Предоставить доступ к информации категории А РФ'

Присяга

'Я, Тимощук А.А., поступив на службу в органы внутренних дел, присягаю на верность народу РФ. Клянусь соблюдать Конституцию и законы РФ, уважать и соблюдать права и свободы человека и гражданина, добросовестно выполнять приказы начальников и возложенные на меня служебные обязанности.

Клянусь достойно переносить связанные со службой в органах внутренних дел трудности, быть честным и мужественным, бдительным сотрудником, хранить государственную и служебную тайну.

Клянусь, не щадя своей жизни, охранять установленный Конституцией и законами РФ принятую мной Присягу, и готов нести ответственность, установленную законами РФ. Служа закону - служу народу'.

На додаток та власний розсуд приведу ще дві світлини з оригінальним підписом та почерком для порівняння. І хай після ознайомлення, кожний робить висновок сам, а можливо цим варто зайнятись і СБУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, футбол
В тему