10 Березня 2022
Новини

«Вони йдуть на допомогу Україні», - Барских не повернув росіянам гроші за скасовані концерти

«Вони йдуть на допомогу Україні», - Барских не повернув росіянам гроші за скасовані концерти

Український виконавець Макс Барських відмовився повертати росіянам гроші за скасовані концерти в РФ. Артист сказав, що виручені кошти підуть на гуманітарну допомогу Україні, яка вже 15-й день бореться із російськими окупантами.

Таку заяву Барських зробив після того, як у мережі користувачі почали цікавитись: "А гроші за квитки повернуть?" У відповідь співак написав: "Х*й! Вони йдуть на гуманітарну допомогу Україні!".

Раніше знаменитість у своїх публікаціях у Instagram звертався до фанатів із Росії та Білорусі та закликав їх зупинити війну. Через це на нього обрушилася хвиля критики, але Барських швидко дав відсіч: "ОКРЕМІ РОСІЯНІ, не розводьте понос! Відписалися, і вийшли з чату! Що вас змушує до мене на сторінку заходити? Правда, яка очі коле? Я давав, даю і буду давати концерти по всьому світу для людей зі східної Європи! Хто вам сказав, що Росія мене витягла? Це вам пощастило, що я туди заїжджав. Слава Богу, що звільнився час від відвідування ваших міст! Тим більше у вас уже не буде грошей ходити на концерти! Та й не маю бажання співати дурним людям, просякнутим ненавистю до України! Виявляється, у вас немає нічого людського, щоб хоча б співчувати людям, яких щодня вбивають ваші солдати! Пишайтеся! Сидіть і чекайте, поки ваших рідних буде відправляти в Україну на смерть ваш президент", - написав він.

"Мої висловлювання не стосуються росіян, які бачать і переживають. Ви виявилися заручниками, і я вас розумію. Але бездіяльність нічого не вирішить. Хоча б допоможіть дурним співгромадянам побачити правдиву картину того, що відбувається, і втихомирити свій запал!" - також додав він.

Крім того, артист нещодавно презентував нову пісню українською мовою, яку присвятив українському народу та перемозі, до якої залишилося зовсім трохи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, музика
В тему