10 Березня 2022
Новини

Нове звернення Зеленського: основне

Нове звернення Зеленського: основне

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що ми обороняємо нашу державу вже 15-й день і ми вистояли.

Про це він сказав під час звернення до українців.

"Українська армія відбиває атаки на ключових напрямках. Завдяки нашим військовим, нацгвардійцям, прикордонникам, поліцейським, тероборонівцям та усім, хто долучився до захисту, ми не стали рабами. І ніколи не станемо. Бо це – наш дух, це наша доля", - сказав Зеленський.

  • Вони хочуть принизити наших людей. Щоб вони на колінах брали хліб та воду з рук окупантів. Щоб українці могли врятувати життя, лише поїхавши на окуповану територію або в Росію. Тож вони блокують Маріуполь. Блокують Волноваху. Блокують інші міста. Окупанти спеціально організовують це знущання, щоб дати своїм пропагандистам новий матеріал. Тільки для цього. Просто виродки.

  • Воєнні злочини неможливі без пропагандистів, які їх прикривають. Хочу сказати їм одну річ: ви будете відповідати так само як і ті, хто наказує скидати бомби на мирних людей. Ми знайдемо всю власність пропагандистів та пов?язаних з ними осіб. Ми зробимо все, щоб її конфіскували, де б вона не була. І це тільки початок. Вас притягнуть до відповідальності за співучасть у воєнних злочинах.

  • Сьогодні ми знову забезпечуємо гуманітарні коридори. Автобуси вже вирушили. Вантажівки вже в дорозі — з їжею, водою, медикаментами. Маріуполь. Волноваха. Ізюм. Суми і область.
    Міста і містечка Київської області — Буча, Бородянка, Ірпінь, Гостомель... Серце розривається від того, що окупанти зробили з нашими містами! І від того, що вони хочуть зробити з нашими людьми, які потребують термінової допомоги.

  • Російські війська вже створили гуманітарну катастрофу. Але це для них частина плану. Вони хочуть принизити наших людей. Щоб вони на колінах брали хліб і воду з рук окупантів. Щоб українці могли врятувати життя, тільки поїхавши на окуповану територію або в Росію. Окупанти спеціально організовують це знущання, щоб дати своїм пропагандистам новий матеріал. Просто потвори.

  • Для нас дуже важлива конкретика у відносинах з лідерами світу та Європи. Ми реально боремось. Реально воюємо за нашу незалежність. За свободу і рівність для всіх на континенті.
    Цими днями лідери Євросоюзу збираються, щоб обговорити війну Росії проти України. Щоб обговорити нашу заявку на вступ до ЄС. Ми чекаємо конкретний сигнал. Чекаємо потужну підтримку. Бо це буде справедливо.

  • Ми обороняємо нашу державу вже 15-й день. Ми вистояли. Українська армія відбиває атаки на ключових напрямках. Завдяки нашим військовим, нацгвардійцям, прикордонникам, поліцейським, тероборонівцям та усім, хто долучився до захисту, ми не стали рабами. І ніколи не станемо. Бо це наш дух, це наша доля. Гордість за наші Збройні Сили просто безмежна.

  • Після війни, після нашої перемоги ми відбудуємо усе, що зруйнував ворог. Для кожного міста, яке постраждало, буде створена спеціальна державна програма. Для відбудови. Я вже доручив Уряду почати розробку. Чернігів і Суми, Охтирка і Житомир, Ізюм, Маріуполь і всі-всі міста, до яких приходило зло, не бачитимуть і сліду від російського вторгнення.

  • Я хочу сказати про це на прикладі Харкова. Нашого Харкова, який зараз переживає найстрашніші страждання. Найстрашніші — з часів Другої світової війни. Салтівка, Олексіївка... Можливо, більшості українців ці назви нічого не скажуть. Але харків?яни почують. Площа Свободи буде такою, що там буватимуть усі європейці! Полтавський шлях, Білгородське шосе, вулиця Мироносицька... Обласна дитяча лікарня, Харківський онкоцентр, Університет Каразіна, Палац праці, Бібліотека Короленка... Ми все відбудуємо! Я обіцяю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, війна з Росією, Відео T1.ua
В тему