9 Березня 2022
Новини

У Херсоні окупанти затримали понад 400 громадян

У Херсоні окупанти затримали понад 400 громадян

До Херсонської області введені підрозділи росгвардії, що вже здійснили неправомірне затримання понад 400 громадян України.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Через шалений спротив мешканців Херсона окупанти намагатимуться запровадити в місті адміністративно-поліцейський режим. Для цього в область ввели підрозділи росгвардії.

“Російський окупант несе втрати в живій сили та техніці, особовий склад деморалізований, здається в полон або вдається до дезертирства. Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на оточенні міста Києва, захопленні міст Суми, Харків, Маріуполь, Миколаїв; забезпеченні сухопутного коридору між ТОТ АР Крим та континентальною частиною РФ. Не полишає спроб вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей.
Продовжується формування резервів противника в пунктах постійної дислокації з метою їх подальшого перекидання до визначених районів на території нашої держави.
У зв’язку з шаленим супротивом мешканців міста Херсон, окупанти намагаються запровадити адміністративно-поліцейський режим, для чого до Херсонської області введені підрозділи Росгвардії, що здійснили неправомірне затримання понад 400 громадян України”, – йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: херсон, війна з Росією
В тему

Останні матеріали