9 Березня 2022
Новини

Іноземці, які захищають Україну, зможуть отримати українське громадянство

Іноземці, які захищають Україну, зможуть отримати українське громадянство

Іноземні-добровольці, які приїхали захищати Україну від російського нападу, за бажанням зможуть отримати українське громадянство.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін.

Нагадаємо, 3 березня в Україну прибули перші з 16 тисяч іноземних добровольців для боротьби з окупаційними військами рф.

«Україна щоденно отримує зброю від партнерів. Від справжніх друзів. Щоденно все більше і більше потужної зброї. Україна вже зустрічає іноземних добровольців, які їдуть в нашу державу. Перші з шістнадцяти тисяч. Вони їдуть захищати свободу. Захищати життя. Для нас. Для всіх. І це буде успішно. Я впевнений», — сказав Володимир Зеленський. 

Також через реєстраційну форму на сайті Міністерства охорони здоров'я України вже зареєструвалося понад 500 іноземних медичних працівників, які у воєнний час готові допомагати українцям.

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 9 регіонів України. А президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.Також назвав Україну «історично нашою територією».

Протягом 24-27 лютого тривають бої по всіх напрямках. Окупанти обстрілюють спальні масиви, вбивають цивільних, серед загиблих - є діти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна
В тему