0 0000
Новини

В селі на Київщині виготовляють унікальний делікатес

В селі на Київщині виготовляють унікальний делікатес

Чорну ікру цієї компанії, яка є однією з небагатьох в Україні, хто займається її виробленням, замовляють у багатьох країнах світу. 

 

У невеличкому цеху, який був створений сім років тому, виготовляють ікру, дотримуючись усіх європейських стандартів. Власник цього дива Антон Яременко розповів, що коли він розпочинав, то по всій країін не було людей, які вміли солити ікру. Тому власник зхитрував - поїхав працювати до Польщі, на виробництво, де солили ікру, аби навчити згодом цьому своїх співробітників.

Реклама

Виробництво делікатему доволі довготривале. Мальків риби годують через кожні дві години, а коли риба достатньо виростає - то її відпускають у Дніпро, і чекають.

Таку ікру купують не лише українські постачальники, а й у Франції, де Антон хоче відкрити цілий магазин із українськими делікатесами.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
Реклама
В тему
Реклама