7 Березня 2022
Новини

Звіт Волинського координаційного центру за 7 березня

Звіт Волинського координаційного центру за 7 березня

На Волині прийняли 8 фур з причепами із різноманітними гуманітарними товарами, 14 вантажівок та 4 авто з медичною допомогою, загальною вагою 220 тонн.

Відправили гуманітарні вантажі до Київської, Чернігівської, Харківської областей, - повідомили у координаційному центрі.

До військових частин, в тому числі і за межами області, спрямували керемати, павербанки, сумки тактичні, термочашки, ліхтарі, дощовики, термобілизну, спальні мішки, наколінники, захисні окуляри, індивідуальні перев'язувальні пакети, військове взуття, медичні засоби, а також квадрокоптери.

Завантажені та готові до відправки чергові 2 вагони загальним тоннажем 110 тонн. Це – 3,2 тонни борошна, 150 піддонів з продуктами харчування, водою, одягом і взуттям та речами першої необхідності.

Триває процес формування медичного гуманітарного вантажу до м. Боярки на Київщині (перев’язувальний матеріал, медичні рукавиці, антисептики, дезінфікуючі, знеболювальні, протизапальні, інші лікарські препарати різного спектру дії).

Невдовзі на Волинь прибуде медична гумдопомога з Німеччини.

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 9 регіонів України. А президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.Також назвав Україну «історично нашою територією».

Від 24 лютого тривають бої по всіх напрямках. Окупанти обстрілюють спальні масиви, вбивають цивільних, серед загиблих - є діти.

Попри переговори росіяни і далі не припиняють спроб атакувати українські позиції та обстрілюють міста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, благодійність, допомога
В тему