3 Березня 2022
Новини

Інтернет-війська України: відкриваєм очі росіянам на війну в Україні - покрокова інструкція

Інтернет-війська України: відкриваєм очі росіянам на війну в Україні - покрокова інструкція

Сьомий день російські терористичні війська обстрілюють мирну Україну. Сьомий день гинуть мирні українці – діти, жінки, чоловіки. Втім, звичайні росіяни досі не усвідомили масштаб катастрофи, а головне – власної відповідальності за дії того, кого вони називають своїм президентом. Тож давайте допоможемо їм побачити всі ті звірства, які вчиняє путінський режим в Україні.

1. Заходимо на https://www.google.com.ua/maps/
2. В строці пошуку вводимо запит типу "отель Екатеринбург", "ресторан Владивосток", "мебель Омск" - міста вибирайте будь-які, наприклад, Обласні центри Росії

Перед вами відкривається карта організацій які ви шукали. Збільшуючи масштаб карти(кнопки справа "+" та "-", або колесиком мишки) ви можете бачити інші організації у вибраному місті - школи, лікарні, перукарні, магазини і т.д.

3. Вибираємо організацію, наприклад "Обласная клиническая больница", тиснемо на "Отзывы/Оставить отзыв". У вспливаючому вікні ставимо найнижчу оцінку "1", пишемо свій відгук і завантажуємо фото.

Рекомендації щодо відгуків і фото:

  • Підготуйте в блокноті 3-4-5 текстів з закликом до росіян, наприклад по їхнім втратам, або заклик виходити на мітинги, заклик про звірства їхньої армії
  • Відповідно до текстів підготуйте фотографії
  • Давайте у тексті посилання на телеграм канали про стан воєнних дій на Україні. Краще давати посилання не на офіійні джерела, а на безпосередньо ТГ-канали "на місцях", наприклад канал "Неинтересная Борщаговка"
  • Не пишіть образ і матів, основна наша задача "відкрити очі" пересічним громадянинам

Перелік телеграм каналів про війну в Україні

Разом ми неймовірна сила, СЛАВА УКРАЇНІ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, війна, війна на сході україни
В тему