0 0000
Новини

Британка вирішила продати занадто гучного чоловіка через Facebook

Британка вирішила продати занадто гучного чоловіка через Facebook

Британка Тереза Тернер страждає від мізофонії, і ненавидить, коли хтось голосно їсть біля неї.

 

Проте, одного разу її чоловік Роб грав в відеогру, де головний герой весь час щось жував. Терезу це дуже дратувало, і вона попросила чоловіка перестати грати, а потім опублікувала в Facebook оголошення про продаж чоловіка.

«У мене є 33-річний чоловік, який більше мені не потрібен з тієї причини, що він діє мені на нерви! Я не хочу ніяких грошей і віддаю його безкоштовно першому, хто за ним прийде », - написала жінка, додавши, що чоловік привчений до дому і до туалету.

Тереза ??сподівалася побачити під публікацією слова підтримки, але замість цього в коментарях виявилося безліч пропозицій від самотніх жінок забрати Роба. До того ж всього за кілька годин публікацію прокоментували і оцінили більше трьохсот чоловік.

«Мій чоловік до сих пір сміється над цим, - розповіла Тереза. - Я рада, що моя дурна витівка змусила посміятися і інших людей ».

Жінка зазначила, що дуже рада тому, що у її чоловіка гарне почуття гумору. За ним ніхто не прийшов, а незабаром пара відсвяткувала четверту річницю весілля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему