3 Березня 2022
Новини

Українці за кордоном: мобільні оператори дали безкоштовний роумінг

Українці за кордоном: мобільні оператори дали безкоштовний роумінг

Vodafone, Kyivstar та lifecell надають безкоштовні мегабайти і хвилини українцям у роумінгу в Румунії, Молдові, Угорщині, Польщі та Словаччині.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на повідомлення мобільних операторів.

Зокрема, клієнти Vodafone Україна, які опинились у роумінгу в Румунії, Молдові та Угорщині, при перетині кордону надходить SMS з пропозицією безкоштовно підключити послугу "Доступний роумінг" на 30 днів. В рамках послуги клієнтам надаються 400 МБ мобільного інтернету та 60 хвилин для вхідних/вихідних дзвінків в Україну та на номери країн перебування. Перше підключення для абонентів буде безкоштовним. Наступні підключення послуги – 100 грн.

З 28 лютого безкоштовні пакети послуг доступні українським клієнтам, тимчасово переміщеним у Польщу.

Для тих, хто вже знаходиться у цих країнах, буде SMS-розсилка з інструкцією щодо підключення. Клієнти, які вже користуються базовими тарифами роумінгу у Польщі, Румунії, Молдові та Угорщині, можуть також зробити одне безоплатне підключення "Доступного роумінгу".

Kyivstar для своїх абонентів, що перебувають наразі в Польщі, Румунії, Молдові, Словаччині, Угорщині, безкоштовно нараховує 100 бонусних гривень. Їх можна витрачати на розмови або інтернет, це може бути 100 хв або 1000 МБ. Тобто, 1 бонус = 1 хв, 1 бонус = 10 МБ інтернету. Оператор не знімає мегабайти для таких додатків: Telegram, Facebook messenger, Viber, WhatsApp, Google Maps, Apple Maps, Booking, Airbnb.

lifecell надає безкоштовно 10 хв для дзвінків в Україну та для спілкування в країні перебування на 30 днів. Нарахування відбудуться для абонентів, які наразі перебувають та всім, хто прибуває на територію Молдови, Румунії, Польщі, Угорщини та Словаччині.

Крім того, 5 ГБ інтернету у роумінгу отримають абоненти lifecell, які в'їжджають на території наступних 16 країн: Польща, Словаччина, Молдова, Угорщина, Румунія, Австрія, Чехія, Хорватія, Естонія, Німеччина, Греція, Латвія, Литва, Швеція, Нідерланди, Італія.

5 ГБ будуть активовані при першому підключенні мобільного інтернету у зазначених країнах. Цей пакет послуг можна буде використати до 31 березня. Безкоштовні гігабайти нараховуються автоматично. Перевірити баланс можна за допомогою USSD-коду *108#.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, Світ
В тему