2 Березня 2022
Новини

У Харкові - авіаудар біля телевежі

У Харкові - авіаудар біля телевежі

Стався авіаудар поблизу харківської телевежі.

Суспільне Харків зникло з цифрового мовлення. Внаслідок авіаудару 2 березня поблизу харківської телевежі "Суспільне Харків" зник з цифрового мовлення (Т2).

За словами голови правління UA: Суспільне мовлення Миколи Чернотицького, поблизу вежі скинули дві бомби.

"Після атаки на харківську телевежу зникло місцеве мовлення в T2 по всій області. Включаючи Суспільне Харків. Тварі скинули 2 бомби", — повідомив голова правління.

За інформацією Суспільного, харківська телевежа встояла під час авіаудару. Два снаряди впали поблизу неї о 12:55. Персонал евакуювали, інформації про травмованих немає.

Під час вибуху була пошкоджена частина обладнання телевежі, через що власники приставок ефірного цифровогомовлення Т2 зараз не бачать трансляцій телеканалу Суспільне Харків. Трансляція Суспільне Харків доступна онлайн.

Пошкодження телевежі у Києві 1 березня та спроба знищити аналогічну вежу у Харкові є спробою запустити інформаційну кампанію, спрямовану на дискредитацію українських військових, говорить голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Росія хоче нав’язати нам інформпропаганду, яку активно розвиває в себе в країні. Є спроби запустити інформаційну кампанію, спрямовану на дискредитацію Збройних Сил України, захист територіальної цілісності тощо. Ворог намагається дезінформувати, транслювати фейки та чинити провокації", — інформує Синєгубов.

Внаслідок авіаудару 2 березня також пошкоджена будівля на Майдані Конституції. У Харківському міському виконкомі повилітали вікна та двері.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему