1 Березня 2022
Новини

Понад 90% волинських ветеранів АТО/ООС повернулися у військо

Понад 90% волинських ветеранів АТО/ООС повернулися у військо

Понад 90% волинських ветеранів АТО/ООС повернулися у Збройні сили, долучились до Тероборони або ж перебувають у резервних батальйонах.

Про це 1 березня повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

Він поінформував, що жоден об’єкт критичної інфраструктури області не пошкоджено. Будь-які чутки про капітуляцію влади безпідставні. Ніякої капітуляції – тільки перемога.

Встановлюється нова система оповіщення населення про «повітряну тривогу», зокрема у 33-му районі, Дубнівському та ГПЗ. Відтепер додаткове сповіщення доступне за допомогою мобільного додатку «Повітряна тривога». Встановлюйте та не нехтуйте своє безпекою.

Наші війська потребують транспортних засобів – якщо ви можете допомогти із цим, зв’язуйтесь з нашим Координаційним центром.На період воєнного стану в області забороняється торгівля алкогольними напоями.

Сьогодні з обласного бюджету виділено майже 22,5 млн грн. З них більше 17 мільйонів підуть на потреби військових частин, забезпечення тероброни і посилення боротьби з диверсантами.

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 9 регіонів України. А президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.Також назвав Україну «історично нашою територією».

Протягом 24 лютого - 1 березня тривають бої по всіх напрямках. Окупанти обстрілюють спальні масиви, вбивають цивільних, серед загиблих - є діти.

Попри переговори росіяни і далі не припиняють спроб атакувати українські позиції та обстрілюють міста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, Волинь, Юрій Погуляйко
В тему