1 Березня 2022
Новини

У Росію почали прибувати перші мішки з трупами

У Росію почали прибувати перші мішки з трупами

З 1 березня до Росії почали прибувати перші мішки з трупами російських військових та перші ешелони поранених.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

"Сьогодні до Росії починають прибувати перші мішки з трупами, і найближчим часом будуть перші поховання у Російській Федерації, які російська влада вже не зможе приховати", – сказав він.

Також сьогодні до Росії починають прибувати перші ешелони з пораненими, додав він. За словами Денисенка, росіяни уже починають відчувати економічні негаразди, оскільки рубль "просів" на сорок відсотків. А увесь час з початку агресії президент РФ Володимир Путін ховається у бункері на Уралі.

Для того, щоб зірвати нову мобілізацію у Росії, у МВС закликали українців зв’язуватися зі знайомими з РФ, щоб доносити до них інформацію про війну в Україні.

"Якщо у вас є якісь друзі у Російській Федерації, навіть якщо ви з ними після 2014 року не спілкувалися, не полінуйтеся і зв’яжіться з ними. Перешліть їм фотографії їхніх полонених, лінк на наш Телеграм-канал "Ищу своих", де зібрані сорок росіян, які загинули тут через примхи їхнього карлика. Це наша українська вітчизняна війна, і кожен з нас може допомогти в цій війні, воюючи в тилу у ворога і деморалізуючи його", – зазначив Денисенко.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, смерть, росія
В тему