28 Лютого 2022
Новини

Тривають переговори України і Росії

Тривають переговори України і Росії

У Білорусі тривають переговори між українською та російською делегаціями щодо припинення війни.

Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter о 16:39 за київським часом.

"Переговори між українською та російською делегаціями тривають. За кілька хвилин розпочнеться третій раунд", - йдеться у повідомленні.

Раніше Командування повітряних сил ЗСУ повідомило, що переговори завершилися, також інформацію про завершення переговорів підтвердив радник міністра МВС Антон Геращенко. 

Переговори відбуваються на Гомельщині на березі річки Прип'ять.

Початок зустрічі транслювали онлайн, але пізніше трансляцію вимкнули на вимогу російської сторони.

Українську делегацію очолив міністр оборони Олексій Резніков. Також Україну представляють заступник голови МЗС Микола Точицький, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, народний депутат Рустем Умеров та перший заступник голови української делегації у тристоронній контактній групі Андрій Костін.

Російську делегацію очолив помічник президента РФ Володимир Мединський. До її складу також увійшли заступник міністра оборони, заступник міністра закордонних справ Андрій Руденко, голова комітету Державної думи з міжнародних справ Леонід Слуцький та посол Росії у Білорусі Борис Гризлов.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що умови України на переговорах з Росією – припинення вогню та виведення всіх російських військ із території України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: білорусь, Україна, війна з Росією
В тему