28 Лютого 2022
Новини

Окупани з «Градів» обстріляли евакуаційний транспорт, що їхав у Волноваху

Окупани з «Градів» обстріляли евакуаційний транспорт, що їхав у Волноваху
Евакуаційний транспорт, який зранку відправили до Волновахи, не дістався місця призначення.

Колона потрапила під обстріл російських «Градів». Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

За його словами, весь склад евакуаційної колони цілий і наразі перебуває в укриттях. Зранку своїм ходом із Волновахи виїхало з десяток легкових автівок та успішно прослідували у бік Вугледару. 

Представники обласної та районної влади чекають на жителів Волновахи у населеному пункті, назву якого людям повідомляють дзвінком представники місцевої влади, яких «усі волновахці добре знають», каже Кириленко. Він закликав слідувати лише їхнім інструкціям.

Щойно вщухнуть обстріли, людей знову спробують евакуювати.

«Вкотре звертаюся до міжнародних гуманітарних організацій із закликом відреагувати на гуманітарні потреби людей і сприяти утворенню зеленого коридору для евакуації жителів Волновахи. Люди вже третій день під обстрілами без води, їжі, електрики. Їм потрібна допомога! Навіть російські окупаційні війська мають це розуміти!», ? написав Кириленко.

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 9 регіонів України. А президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.Також назвав Україну «історично нашою територією».

Протягом 24-27 лютого тривають бої по всіх напрямках. Окупанти обстрілюють спальні масиви, вбивають цивільних, серед загиблих - є діти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, обстріли
В тему

Останні матеріали