28 Лютого 2022
Новини

У Росії заборонили вести пряму трансляцію перемовин з Україною

У Росії заборонили вести пряму трансляцію перемовин з Україною

Перемовини між Україною та Росією на білорусько-українському кордоні стартували з промови самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Одразу Росія почала обурюватись, що "так не домовлялись" та заборонила вести пряму трансляцію, - інформує Українська правда.

Відповідну інформацію оприлюднила у телеграмі "УП" о 12:51 28 лютого. Очевидно, у той період й стартували перемовини.

Раніше ми повідомляли, що українська делегація прибула в район українсько-білоруського кордону для участі в переговорах з представниками Російської Федерації.

«Ключове питання перемовин — негайне припинення вогню та відведення військ із території України», - йдеться у повідомленні.

До складу делегації увійшли: голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, міністр оборони Олексій Резніков, радник керівника ОП Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 9 регіонів України. А президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.Також назвав Україну «історично нашою територією».

Протягом 24-27 лютого тривають бої по всіх напрямках. Окупанти обстрілюють спальні масиви, вбивають цивільних, серед загиблих - є діти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: білорусь, війна з Росією, олександр лукашенко
В тему
^ Наверх