28 Лютого 2022
Новини

У Голосіївському районі Києві - величезна черга до магазину: люди стоять на вулиці

У Голосіївському районі Києві - величезна черга до магазину: люди стоять на вулиці

У Києві після завершення посиленої комендантської години із 08:00 запрацював громадський транспорт та продуктові магазини.

Проте киян просять не виходити на вулицю і не пересуватися містом без нагальної потреби, передає пресслужба КМДА з посиланням на заяву першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника телеканалу «Київ».

Нині видно величезну чергу до магазину у Голосіївському районі столиці.

«Загалом ця ніч пройшла спокійно, було декілька сутичок і боїв із диверсійно-розвідувальними групами, але в цю ніч місто більше готувалося до оборони. Тому, коли після 08:00 ви вийдете в місто, – побачите укріплення, протитанкові їжаки та інші фортифікаційні споруди, які з’явилися на вулицях Києва», – розповів Микола Поворозник.

Він нагадав, що після завершення дводенної комендантської години мешканці міста зможуть вийти на вулиці, аби зайти в аптеки, магазини, допомогти родичам.

«Місто зробило все, аби сьогодні магазини відкрилися і були наповнені продуктами харчування та іншими продуктами першої необхідності. Також з 08:00 запрацює наземний громадський транспорт, ми спробуємо зробити так, аби він максимально забезпечував потреби населення у перевезеннях. Метрополітен також відновить рух поїздів, але в особливому режимі – поїзди будуть ходити набагато рідше, ніж зазвичай», – сказав Микола Поворозник.

Він підкреслив, що комендантська година не скасована. Із 28 лютого вона буде тривати, як було визначено раніше – із 22:00 до 7:00.

«Не забувайте, що ми знаходимось в оточенні ворога, на вулицях продовжуються вуличні бої практично в кожному районі міста. Тому виходьте лише у випадку крайньої необхідності – коли потрібно купити продукти або ліки», – наголосив перший заступник голови КМДА.

Раніше пресслужба Сухопутних військ Збройних сил України повідомила, що російські війська впродовж ночі 28 лютого продовжували спроби прорвати оборону Києва, але усі їхні пересування були під контролем.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, війна з Росією, магазин
В тему

Останні матеріали