28 Лютого 2022
Новини

Українська переговорна делегація вже в Білорусі

Українська переговорна делегація вже в Білорусі
Тут відбудуться переговори

Українська делегація вже на території Білорусі, вона на під'їзді до місця переговорів, які мають розпочатися зранку 28 лютого.

Як відомо, 27 лютого президент України Володимир Зеленський провів розмову з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Лукашенко сам зателефонував Володимиру Зеленському. Політики домовилися, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять.

Олександр Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 9 регіонів України. А президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.Також назвав Україну «історично нашою територією».

Протягом 24-27 лютого тривають бої по всіх напрямках. Окупанти обстрілюють спальні масиви, вбивають цивільних, серед загиблих - є діти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, білорусь
В тему