0 0000
Новини

Пробачили вбивцю власних дітей

Пробачили вбивцю власних дітей

Здавалося, що у Джентрі і Хадлі Еддінгс було все, чого може бажати людина. У сімействі Еддінгс підростав дворічний малюк Доббс, а Хадлі готувалася подарувати чоловікові ще одного сина.

 

Але в один страшний вечір всі плани закоханих зійшли нанівець. Жахлива ДТП забрала життя їхніх дітей – і маленького карапуза, і ненародженого ще синочка.

У той нещасливий день Джентрі разом із дружиною, яка була на восьмому місяці вагітності, і дворічним сином вирушили на весілля друзів. Свято пройшло відмінно, але на зворотному шляху подружжя потрапило в автокатастрофу.

У машину Джентрі і Хадлі на повному ходу в'їхала вантажівка. Глава сімейства, який був за кермом, практично не постраждав. Хадлі дісталося куди більше. А маленького Доббса зіткнення вбило на місці!

Уже в лікарні вагітній в терміновому порядку зробили кесарів розтин. На жаль, крихітного Ріда вже було не врятувати. Немовля незабаром померло, проживши на світі всього два дні.

Винним у тому, що сталося, був виключно водій вантажівки. 28-річний чоловік відповідав на СМС і втратив контроль над автомобілем. Злочинця засудили до трьох років в'язниці, але через рік і три місяці звільнили достроково.

Ще на судових слуханнях нещасливий водій попросив вибачення у подружжя за заподіяне ним зло. Відповідь пари вразила усіх присутніх в залі. Подружжя Еддінгс, порадившись, заявило: вони прощають злочинцю!

Потрібно зауважити, що Джентрі – пастор в своєму містечку, тому разом із подружжям горювала вся громада. Однак через два роки після трагедії людей сколихнула неймовірна новина. Хадлі Еддінгс оголосила: вона вагітна і чекає близнюків!

Маленькі Ісайя Доббс і Амос Рід з'явилися на світ зовсім недавно. Малята виявилися міцними і здоровими немовлятами. За американською традицією, хлопчики отримали по два імені, причому друге або середнє ім'я кожному з них дали на згадку про загиблих братів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему