24 Лютого 2022
Новини

Комендантську годину на Волині поки не вводять

Комендантську годину на Волині поки не вводять

Головний поліцейський області звернувся до громадян під час ефіру на одному з каналів та поінформував, як несуть службу правоохоронці.

За його словами, безпекова ситуація в області наразі спокійна. Всі правоохоронні органи працюють в режимі воєнного часу, - повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Більша частина поліцейських – на вулицях, забезпечують правопорядок і несуть службу на КПП.Юрій Крошко звернувся з проханням до громадян у нічний та вечірній час залишатися вдома і без нагальної потреби не покидати домівок.

«Не хотілось би вводити комендантську годину, тому просимо громадян проявляти і далі високу свідомість та дослухатись до наших рекомендацій», - сказав він.

Також поінформував, що й надалі поліцейські охороняють публічну безпеку, ведуть роботу з іноземцями, виконують ряд поточних завдань спільно з СБУ та іншими правоохоронцями. 

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 9 регіонів України. А президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.Також назвав Україну «історично нашою територією».

Водночас він сказав, що, мовляв, у плани РФ не входить окупація України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, поліція, війна з Росією, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали