24 Лютого 2022
Новини

Яка ситуація на фронті станом на 14:00

Яка ситуація на фронті станом на 14:00

Прикордонники, Збройні сили України та інші сили безпеки і оборони продовжують боронити Україну, на 9 регіонів якої напала Росія. Повідомляється про численні втрати живої сили та техніки з боку агресора.

Вогонь по прикордонним підрозділам та пунктам пропуску здійснювався артилерією та авіацією після чого відбувався рух військової техніки.

Зокрема, російська агресія відбулася в межах Луганської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Житомирської, Херсонської, Одеської областей, по о. Зміїний та в зоні ООС.

Прикордонні підрозділи в залежності від розвитку обстановки передислоковуються на запасні позиції та діють спільно з українськими воїнами.

У Чорноморській операційній зоні Збройні Сили України використовують безпілотні літальні апарати “Байрактар”.

На напрямку Рудня (Білорусь) – Виступовичі (Україна) противник намагався перетнути державний кордон силами двох танків, бронетранспортерів та автомобільної техніки.

Внаслідок бою ворог зазнав втрат: знищено 5 бронетранспортерів та автомобіль. Зупинено наступ танків противника в районі міст Путивль ,Чернігів, Харків, Суми.

Над Вишгородом збито вертоліт КА-52. За міста Генічеськ, Скадовськ, Чаплинка ведуться бої.

"Зберігайте спокій! Слідкуйте за інформацією на офіційних ресурсах!" - закликають військові.

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 5 регіонів УкраїниА президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.

Також назвав Україну «історично нашою територією». Водночас він сказав, що, мовляв, у плани РФ не входить окупація України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна, росія, армія
В тему