23 Лютого 2022
Новини

На Волині прогнозують погіршення погодних умов

На Волині прогнозують погіршення погодних умов

Впродовж найближчих двох днів – 24-25 лютого - передбачаються опади у вигляді дощу і мокрого снігу та коливання середньодобової температури повітря від -4° морозу до +8° тепла. Вночі та ранком на дорогах можлива ожеледиця.

Про це інформує Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області.

Із метою недопущення перебоїв у русі транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування місцевого значення та виникнення на них аварійних ситуацій ДП "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області" зобов’язує підрядні організації, які виконують експлуатаційне утримання:

  • вжити усі необхідні заходи для забезпечення безпечного проїзду автомобільними дорогами загального користування місцевого значення;
  • організувати чергування на центральних базах і виробничих підрозділах;
  • обробку покриття здійснювати у відповідності до термінів, що регламентуються "Єдиними правилами зимового утримання автомобільних доргі". Перщочергово приділяти увагу превентивній (профілактичній) обробці покриття, відповідно до переліку першочергової посипки доріг, оскільки при утворенні ожеледиці різко зростає кількість ДТП;
  • забезпечити достатні запаси паливно-мастильних матеріалів.

Відповідний лист отримали керівники підрядних організацій ТзОВ "АМіЛА", ДП "Волинський облавтодор", ТОВ "Ідея", ПрАТ "Ковельське ШБУ №63", ДП "Львівський облавтодор", ПП "МП САНТЕХМОНТАЖ", ТОВ "Унідор Сервіс", МП "Шлях".

Експлуатаційне утримання автомобільних доріг - це комплекс заходів, які направлені на забезпечення комфортного і безпечного проїзду автошляхами. Від належного експлуатаційного утримання залежить безпека дорожнього руху та продовження терміну експлуатації відремонтованих доріг.

«Водії, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, обирайте безпечний швидкісний режим і не заважайте роботі спецтехніки. Ми працюємо, не панікуємо», - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, прогноз погоди, погода
В тему