23 Лютого 2022
Новини

Під Луцьком облаштують стрільбище

Під Луцьком облаштують стрільбище

Депутати Луцькради розглянули програму заходів територіальної оборони та погодили облаштування стрільбища в селі Уляники.

Про це стало відомо під час засідання сесії міської ради, - пише ІА "Волинські новини".

Під час розгляду питання Микола Федік зауважив, що в Луцьку є проблема з наявністю місць для відстрілу зброї.

«Є багато легальної зброї, але можливості відточувати певні навики поводження зі зброєю у випадку різних ситуацій немає де. Щоб був тир, потрібні відповідні ліцензії. Думаю, варто продумати, щоб зробити мережу тирів, аби люди могли відточувати навики поведінки зі зброєю», – пояснив він.

У відповідь Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що наразі біля Луцька облаштовують стрільбище.

«Сьогодні облаштовується стрільбище на території колишньої військової частини в селі Уляники. Там зараз розчищають чагарники і відновлюють порядок. Стрільбище відповідає всім вимогам. Основні заняття будуть проходити там, адже тир – це обмежене приміщення, він не може прийняти велику кількість людей. Тири в нас є в школах (22, 19 та інші) і ми співпрацюємо з громадськими організаціями, які займаються такими питаннями», – сказав міський голова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Волині немає ліцензованих місць для відстрілу зброї. Стрільбище також почали облаштовувати в Нововолинську.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, війна з Росією
В тему

Останні матеріали