22 Лютого 2022
Новини

У Луцьку відремонтують сквер за понад 5 мільйонів

У Луцьку відремонтують сквер за понад 5 мільйонів

У Луцьку відремонтують сквер, що знаходиться на перетині вулиці Огієнка та проспекту Перемоги.

Капітальний ремонт проведуть за 5,4 млн грн. Він розташований поруч з історичним факультетом ВНУ імені Лесі Українки. Про це пише Перший.

Відповідний тендер департамент ЖКГ Луцької міськради розмістив 21 лютого у системі публічних закупівель «Prozorro».

Ремонтні роботи з капітального ремонту скверу, що на перетині вулиці Огієнка та проспекту Перемоги робитимуть за кошти місцевого бюджету. Закінчити роботи планують до кінця грудня цього року.

Згідно з тендерною документацією, там мають провести ряд демонтажних робіт (розбирання асфатобетонних покриттів вручну, розбирання тротуарів із бетонних плит із заповненням швів піском, розбирання щебеневих покриттів та основ, розбирання бортових каменів тощо), земляних робіт (зняття рослинного шару, земляні роботи під мощення, під прокладання кабелю, під влаштування лав та ліхтарів, під озеленення).

Крім того, підрядник повинен буде провести прибирання території (санітарну чистку рослин, видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев тощо) та монтаж кабельної траси.

Також, згідно з документацією, потрібно улаштувати покриття тротуарів, встановити лави, опори, підключити ліхтарі та провести озеленення території.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 15 березня, початок аукціону – 16 березня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, сну ім.лесі українки, парк, Ремонт
В тему

Останні матеріали