20 Лютого 2022
Новини

Які вулиці у Луцьку відремонтують у 2022 році

Які вулиці у Луцьку відремонтують у 2022 році

У Луцьку у 2022 році  запланували поточні ремонти вулиць Мамсурова, Окружної, Набережної та Карпенка-Карого.

Окрім того, департамент житлово-комунального господарства міськради оголосив тендер на понад чотири мільйони гривень на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі Луцької громади.

Про це йдеться на сайті державних закупівель -  Інформаційне агентство Волинські Новини.

У цілому департамент ЖКГ оголосив торги на поточний ремонт вулиць Мамсурова, Карпенка-Карого, Набережної, Окружної в Луцьку очікуваною вартістю по 199 тисяч гривень і на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі Луцької міської територіальної громади очікуваною вартістю 4,298 мільйона гривень.

Поточні ремонти, відповідно до тендерної документації, включатимуть такі роботи: холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування вирівнювального шару, улаштування покриття з гарячих дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей та ямковий ремонт.

Усі роботи мають виконати в громаді до кінця поточного року. Гарантійний термін на них становитиме один рік.

Нагадаємо, департамент ЖКГоголосив також тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт прибудинкових територій на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27 та вулиці Захарова, 5, 7 в Луцьку» (мікрорайон Теремне).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в Луцьку планують ремонт дорожнього покриття бульвару Дружби народів, капітальний ремонт вулиці Володимирської, капітальний ремонт кільцевої розв’язки вулиць Гордіюк, Єршова та проспектів Відродження, Соборності, а також капітальний ремонт вулиць Львівської, Ковельської, Довженка та Заньковецької.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада, ремонт доріг
В тему